Terapi kan hjælpe dig til bedre livskvalitet

Praksis i Svendborg og København

Er der brug for en forandring i dit liv?
Mange får nyt håb allerede i første terapitime.

Måske kan jeg hjælpe dig som jeg har hjulpet mange mennesker i mine 22 år som psykoterapeut.

Du er nok glad for meget i dit liv.

Du har sikkert et arbejde du er glad for. Du er glad for dine venner og familie, hygger dig i din fritid og bor godt. Men der er også noget som ikke er godt og ikke fungerer, og som du gerne vil forandre.

Du føler dig måske utilstrækkelig eller forkert i et eller andet omfang eller er bange for at være det. Det kan være at du har dårlig samvittighed over, at du ikke har overskud til at være den mor, far, ven, kæreste, kollega eller ægtefælle du gerne vil være.

Måske betyder det at du:

  • har problemer med at være i et parforhold
  • ikke har det godt på jobbet
  • føler dig rastløs, har tankemylder og svært ved at sove om natten
  • føler dig trist, irriteret og utilfreds
  • har lavt selvværd
  • har uro, angst, stress, er depressiv

Det kan også være at du ikke kan finde ud af hvad der er galt, eller måske har du en knude indeni som du ikke kan sætte ord på.  En knude i maven skal man tage alvorligt, for den fortæller at noget er galt.

 

Få det bedre

Hvis du kan se dig selv i noget af det jeg har beskrevet, minder du om de klienter der kommer i terapi hos mig. Eller om mig selv for år tilbage for den sags skyld. Den slags problemer er helt almindelige, og man kan gøre noget ved dem. Gør man det, kan de erfaringer og indsigter man får, bruges til at få et endnu bedre liv end man havde før. Nogle bliver endda så optagede af at gøre godt for sig selv at de fortsætter med terapi i årevis.

Med terapi kan jeg hjælpe dig med at mærke hvad maven egentlig siger, og jeg kan give dig nogle nye måder at tænke og handle på, så din mave fremover vil fortælle dig at du er god nok som du er, og helt som du skal være.

Selv om alle mine klienter – og alle mennesker – er forskellige og unikke, har de også en del til fælles. Blandt andet at vi dømmer os selv for hårdt og føler os forkerte. Vi er for meget på nakken af os selv.

 

Din egen skyld?

Du har måske en tendens til at tænke at det hele er din egen skyld, og at du bare skal tage dig sammen. Det er sjældent sandt, og man får det dårligt af at tænke sådan. Det giver skyld og skam som alt for nemt kommer til at ligge som en tung dyne over dig.

Samtidig bliver du også meget dårligere til at rumme alle andre og være ham eller hende du gerne vil være, når du bruger så meget energi på at slå dig selv oven i hovedet. Hvis fremtiden skal være anderledes, så skal du ud af de mønstre. Vil du have hjælp til det?

 

Hvis ja, så kom i terapi hos mig

Her vil du møde et roligt menneske der lytter uden at dømme. Du vil jo dig selv og andre det bedste. Det vil alle mennesker dybest set, og sådan ser jeg mine klienter – som dem de virkelig er og med de intentioner og ønsker de virkelig har.

Nogle gange gør vi ting som vi ville ønske, vi kunne gøre om bagefter. Det betyder ikke at vi er dårlige mennesker. Det betyder at vi har dummet os. Jeg hjælper dig med at se forskellen.

Du vil sikkert opleve at meget af det jeg siger, er ret enkelt. Det er det nødt til at være hvis det skal være anvendeligt i en presset situation eller travl hverdag. Det er vigtigt at du får den indsigt og viden med, som du har brug for – formuleret på en måde som passer til dig.

Forbedringer

Nogle gange opleves forbedring allerede i den første terapitime. Sammen undersøger vi hvilke forandringer der skal ske i dit liv – og i din måde at se dig selv på. Når du afprøver nyt, øver dig og falder tilbage i de gamle mønstre og vaner, hjælper jeg dig på sporet igen. Det er et samarbejde vi skal have op at stå.

Min baggrund for at tage en psykoterapeutuddannelse er at jeg selv startede i terapi for over 25 år siden. Her fandt jeg ud af hvor anderledes livet kunne være, når jeg holdt op med at synes at jeg skulle være på en bestemt måde, og at jeg i virkeligheden er god nok som jeg er. Den forandring, frihed og afklaring det gav, ville jeg dele med andre. Derfor blev jeg psykoterapeut.

Jeg gør meget ud af at være til stede i sessionerne. Jeg inddrager mig selv og viser hvor jeg står i forhold til de udfordringer du arbejder med, og det vi sammen er i. Hvis du prøver at snakke udenom af vane eller fordi noget virker svært, så hjælper jeg med at holde dig på sporet.

Terapi nær Svendborg

Min praksis på Sydfyn ligger i en landejendom udenfor Svendborg hvor jeg også bor privat. Det er cirka 10 km udenfor Svendborg. Google Maps siger 43 km fra Odense C. Mandag og tirsdag i ulige uger er jeg i min praksis i København. Her er du også velkommen, hvis det passer dig bedre.

Føler du dig klar til at begynde i et samtaleforløb hos mig, kan du booke en tid her.

Ofte stillede spørgsmål om terapi

Hvad er terapi?
Ved hjælp af terapi kan du blive mere bevidst om dine negative tanker og reaktionsmønstre. Hvis du for eksempel føler dig rastløst, trist, stresset eller har lavt selvværd, så kan du sagtens få det bedre igen. I terapi kan du tale frit om dine tanker, og med psykologens hjælp kan du bearbejde svære følelser.

Hvad kan jeg få ud af terapi?
Ved hjælp af terapi kan du få en bedre livskvalitet. Hvis du for eksempel føler dig utilfreds, stresset eller deprimeret, så kan terapi hjælpe dig med at bryde negative mønstre og tanker og få det bedre med dig selv, og få mere glæde i dit liv.

Hvad koster det at komme til terapi?
Prisen for individuel terapi er 1.000 kr. for 60 minutter. Du kan spare penge ved at købe et klippekort: 10 gange for 8.500 kr. eller 20 gange for 16.000 kr.

Pris for terapi

Hver session varer en time og koster 1.000 kroner.

Vil du have flere terapisamtaler kan du købe et af mine klippekort. Udover at spare penge er mange af mine klienter også glade for den ro det giver at have taget beslutningen om at committe sig til et terapiforløb.

Pris for klippekort

10 gange: 8.500 kroner. Spar 1.500 kroner

20 gange: 16.000 kroner. Spar 4.000 kroner

Køb klippekort efter første time.

Skriv til mig hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid