Terapi nær Fåborg

Få et liv du er glad for

“Gorm er utroligt nærværende og krops- og menneskeklog, jordnær og med et lune og en empati der er bemærkelsesværdig og meget prisværdig. Han er den helt rigtige til at hjælpe mennesker tættere på sig selv!”

Mangler du noget i dit liv?

Du har sikkert en masse ting i dit liv som du er glad for og ikke ville være foruden. En dejlig familie, et godt job, venner og ting du kan lide at lave i fritiden.

Alligevel er der noget der nager – du er utilfreds med dig selv lidt for ofte. Eller du har dårlig samvittighed overfor de mennesker der er tæt på dig. Måske bliver du nemt irriteret og ville gerne holde op med at have det sådan. 

Sammen med mig kan du arbejde med at få løsnet op for det der trykker. Terapi hos mig nær Fåborg kan give dig chancen for bedre livskvalitet og for mere glæde sammen med dig selv og de mennesker du elsker. 

Eller læs videre nedenfor om hvad terapi hos mig er, og hvad jeg har erfaring med. 

Menneskelige problematikker

Først vil jeg fortælle dig lidt om hvilke problemer mine klienter typisk oplever. Kender du eksempelvis nogle af de her temaer?

 • dårlig samvittighed
 • rastløshed og tankemylder
 • ligger vågen om natten
 • lavt selvværd
 • stress og depression
 • uro og angst
 • følelser af irritation, utilfredshed eller irritation
 • vanskeligheder i parforholdet
 • nogle relationer fylder meget og er besværlige

Måske kan du genkende nogle af de udfordringer. I så fald er du ikke alene i det. Nogle af dem er forbundet med et grundlæggende tema hos mange af os – at føle sig utilstrækkelig. Ikke at føle sig god nok. 

Den forestilling – at man ikke er god nok som den man er – er ofte roden til mange af de problemer vi mennesker har. Eksempelvis angst, depression, stress eller problemer i parforholdet. 

Hjælpen findes lige her 

Hvis nogle af de ovenstående eksempler virker bekendte, eller du bøvler med noget lignende, så kontakt migProblemerne kan virke uoverskuelige og altoverskyggende, og det kan føles som at skulle vende en supertanker. 

De er imidlertid helt almindelige. Og den gode nyhed er at det er muligt at ændre på dem. 

Man kan få det bedre – og faktisk kan man få det rigtig godt. Det siger min erfaring gennem 22 år som terapeut mig. En af mine klienter beskriver her hvordan hun har fået det bedre:

Jeg opdagede hos Gorm at jeg fortæller mig selv at jeg er forkert. Indtil da havde jeg troet at jeg var forkert. Ikke god nok og en dårlig mor og kæreste. Jeg fandt ud af at jeg ikke kan være forkert. Og den største opdagelse af dem alle: At jeg kan gøre noget ved det. Jeg er ikke stavnsbundet til at have det skidt – fordi det handler om hvordan jeg behandler mig selv. Hvis jeg giver mig selv medfølelse og tålmodighed, bliver livet så meget bedre. 

Du kan læse mere om hvad mine klienter fortæller om deres terapiforløb hos mig nær Fåborg – og hvad de har fået ud af det.

Hvad sker der i terapi hos mig?

Men hvordan i alverden kan jeg hjælpe dig med de problemer du har gået rundt med i årevis? spørger du måske. Og det er et forståeligt spørgsmål. For du har prøvet at hjælpe dig selv, gætter jeg på. Ingen synes det er rart at gå og have det skidt i længere tid. 

En vigtig erfaring jeg har gjort mig i mit professionelle – og personlige – liv er at vi mennesker nemt kan komme til at dømme os selv alt for hårdt. Og det hænger sammen med at vi ikke altid synes vi er gode nok som vi er.

Når man finder ud af at man er som man skal være – uanset hvor mange fejl man så måtte have begået, og hvor meget man end synes man har klokket i det – kan det opleves som om der åbner sig en ny verden for én. Det er en dejligere måde at være i verden på og en stor frihed at opdage. Og det er for mange livsændrende – det er hér supertankeren vender. Det vil jeg gerne støtte dig i at opdage.

Når du kommer i terapi hos mig nær Fåborg, sidder vi overfor hinanden i mine bløde lænestole. Jeg har ingen forudindtaget holdning om at vi skal snakke om noget bestemt, ej heller et program for terapien. Vi snakker om det du gerne vil, eller om det der dukker op i dig. Jeg prioriterer at være nærværende og at lytte til dig uden at dømme. Du vil opleve at det du har at sige er vigtigt.

Terapi hos mig er et samarbejde – vi undersøger sammen hvad der er svært i dit liv, og hvad du kan gøre anderledes for at få det bedre. For at få mere plads indeni til at være dig. Hvis du snakker udenom fordi noget virker svært, så hjælper jeg dig tilbage på sporet. 

Hvis du gerne vil læse mere om mig før du beslutter om jeg er den rette terapeut for dig, kan du gøre det her.

Du kan også se mig i en video her hvor jeg fortæller om min baggrund for at blive terapeut (scroll ned i bunden af siden).

Hvad har jeg erfaring med?

Siden jeg blev certificeret psykoterapeut i 1988, har jeg hjulpet mennesker med mange forskellige problemer, fx

 • stress på arbejde og i privatlivet
 • spiseforstyrrelser og problematisk forhold til mad og krop
 • depression
 • angst
 • jalousi og utroskab og problemer i parforholdet
 • incest og overgreb
 • manglende tiltro til egne evner
 • søvnproblemer

Du er velkommen hos mig

Uanset hvad du kommer med, er du velkommen hos mig. Læs mere her om hvordan jeg i terapi kan støtte dig i at skabe det liv du gerne vil have.

Min terapeutpraksis ligger mellem Vester Skjerninge og Ballen, 20 km fra Fåborg, midt i Syltemae Ådal på smukke Sydfyn. 

Her har jeg en landejendom hvor jeg bor sammen med min kone og mine to små børn i hovedhuset. Mit terapilokale ligger lidt afsides fra hovedhuset. På den måde kan jeg arbejde uforstyrret sammen med mine klienter. 

Første gang du kommer, tager jeg imod dig ude på gårdspladsen. 

Jeg fandt et tåleligt billede af mig selv.

Hvis terapi hos mig har vakt din interesse, kan du booke tid hos mig i kontaktformularen nedenfor. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til mig med de spørgsmål du måtte have.

Jeg bruger det du sender til at svare dig. Derefter sletter jeg dine data. 

Kontakt mig allerede i dag!