Parterapi nær Fåborg

Få bedre kommunikation

“Han har en god og fast måde at holde styringen og skære igennem på, hvis der går for meget diskussion i den og kan derved få samtalen tilbage på sporet.”

Oplever du og din partner at kommunikationen mellem jer ikke er god? 

At misforståelser, skænderier og uenigheder er blevet en del af jeres hverdag? 

At jeres fælles hjem ikke længere føles som en tryg base?

I glæder jer måske til at se hinanden efter en lang arbejdsdag – men så ender stemningen alligevel med at være dårlig når I er hjemme sammen.

Knas i kommunikationen og samværet

Mit gæt er at I har prøvet at få det bedre. Og at I ikke er glade for situationen. Men hvordan skal I løse problemerne mellem jer? Hvordan skal I få den kommunikation I gerne vil have og blive gladere sammen? 

Det er min erfaring fra de nye par der starter hos mig. De har prøvet at løse det selv – og der er intet de hellere vil end at få det bedre sammen. 

I parterapi hos mig kan I sammen med mig undersøge hvad der spænder ben for jer i jeres samvær med hinanden og i jeres fælles dagligdag. Og hvad der skal til for at I kan komme et bedre sted hen sammen.

Parterapi med kærlighed og sund fornuft

Parterapi hos mig handler om at få skabt mere åben og kærlig kontakt mellem jer. En åben og kærlig kontakt vil altid være det bedste udgangspunkt for at løse konflikter fordi kommunikationen bliver nemmere. 

Mit vigtigste fokus er at jeres kærlighed til hinanden får bedre betingelser. Det er min erfaring at kærligheden er der mellem par. Også når konflikterne fylder mest. Og også selv om man som par finder ud af at man skal hver sin vej.

Hvis I vælger at gå i parterapi hos mig nær Fåborg, kan I forvente at:

  • vi arbejder med det der fylder her og nu.
  • I kan undersøge hvad der bliver vanskeligt for jer når I er sammen.
  • jeg vil foreslå jer nye handlemuligheder når I har en konflikt. Så I kan vælge en anden vej næste gang I står i det samme gamle skænderi eller uoverensstemmelse.
  • I får mulighed for at blive klogere på jeres reaktioner og at lære nyt om hinanden.

Konkret foregår det sådan at I sidder overfor hinanden i mine bløde lænestole. Jeg sidder ved siden af jer så vi sammen danner en cirkel. Jeg vil måske opfordre jer til at tage et par dybe vejrtrækninger, og jeg vil spørge til hvordan det er at være i lokalet og i situationen. 

Nogle er nervøse når de starter. Nogle ved ikke hvad de skal sige, og hvor de skal starte. Nogle er ambivalente i forhold til om de har lyst til at gå i parterapi. Uanset hvad jeres udgangspunkt er, er det helt fint. Vi starter der hvor I er og tager den derfra.  

Jeg har igennem mine mere end 20 års arbejde som parterapeut hjulpet mange par med mange forskellige problemer. I er velkomne uanset hvad I kommer med – intet er for stort eller småt.

Parterapi billede af min kone og mig

Min kone Mia og mig i vores have

Er I klar til at arbejde med jeres forhold og jeres kommunikation? Så kontakt mig her. Eller læs mere om parterapi hos mig her.

 

Hvorfor er det vigtigt?

Vores nære relationer til de mennesker vi elsker allerhøjst er meget betydningsfulde. Hvis de ikke fungerer, går det udover vores velbefindende. Det skal helst være en tryg og dejlig oplevelse at komme hjem til det fælles hjem om eftermiddagen eller at holde weekend og ferier sammen. 

For at kunne nyde jeres liv sammen, skal I have det grundlæggende godt med hinanden. 

Når vi lever sammen som par, er det samtidig uundgåeligt at diskussioner og uoverensstemmelser sker. Men hvis vi ikke får dem løst, kommer der nemt en afstand. Afstanden vokser sig hurtigt større, og det kan pludselig blive rigtig svært at få den væk igen.  

Men når vi finder hinanden igen efter skænderier og afstand, er det bare skønt.

En af mine klienter sagde det temmelig præcist i en dejlig parterapi med sin mand:

Jeg synes, at det er i stunder som denne at man burde drikke champagne, for her er der virkelig noget ægte at fejre.

Læs hele parrets beretning her.

 

Genmødet

Den kærlighed vi oplever når vi elsker et andet menneske, er noget af det mest ægte der findes. Jeg elsker at se når ‘genmødet’ sker. Der blomstrer kærligheden virkelig. Når man finder ind til hinanden igen og får fjernet afstanden og begynder at se fremad sammen. 

Det er altid smukt når to mennesker mødes på ny og vælger hinanden til igen. Det kan være en overvældende følelse og stor lettelse når man sammen vælger at lægge noget bag sig og mærke kærligheden igen. Det kræver en indsats af begge parter, og det kræver en åbenhed overfor at afprøve nye måder at snakke om tingene på. Det er det jeg gerne vil støtte jer i. 

Jeg elsker parterapier – der ligger altid enormt meget kærlighed bag alle problemerne. I langt de fleste tilfælde er kærligheden ikke død selvom det kan føles sådan. Den ligger bare i dvale under konflikterne. Det har jeg oplevet gang på gang i alle de år jeg har tilbudt parterapi tæt på Fåborg.

Jeg fandt et tåleligt billede af mig selv.

Hvem er jeg?

Vil I gerne vide lidt mere om hvem jeg er – før I beslutter om I skal kontakte mig? 

I kan se en video af mig og høre om min baggrund for at blive psykoterapeut. Scroll ned til bunden af siden.

I kan også læse om mig her, fagligt såvel som personligt, og danne jer et indtryk af hvem jeg er og hvordan jeg er som terapeut.

 

Terapi i smukke omgivelser

Jeg tilbyder parterapi i Vester Skjerninge, 20 minutters kørsel fra Fåborg. Mit terapilokale er en del af min landejendom som ligger fredfyldt midt i den sydfynske natur. 

Mange af mine klienter oplever at terapien allerede begynder på turen hertil på grund af det rolige tempo man bliver omsvøbt af herude. Mit terapilokale ligger separat fra hovedhuset hvor jeg bor med min familie. Det gør at jeg kan arbejde koncentreret og uforstyrret sammen med mine klienter.  

Hvis I vil arbejde med at få kærligheden til at blomstre igen, så kontakt mig endelig i kontaktformularen nedenfor eller over telefonen. I kan bestille en tid direkte eller I kan skrive til mig med de spørgsmål I måtte have.

Jeg tilbyder endvidere en gratis 20 minutters telefonsamtale som I kan benytte hvis I har spørgsmål til mig, eller hvis I gerne vil tale med mig før I beslutter om jeg skal være jeres nye parterapeut.

Jeg bruger kun jeres data til at svare jer. Herefter sletter jeg dem med det samme. 

Kontakt mig allerede i dag!