Psykoterapeut nær Odense

Få mere glæde i dit liv

“Han kan få en til at indse hvilke negative ting man går og bilder sig selv ind. Man skal dog være forberedt på at det kræver at man rent faktisk vil se nogle dybe ting om sig selv i øjnene, og det hjælper Gorm med; uden nogen form for dømmende attitude – kun støtte og indsigt. “

Er du i en vanskelig periode i dit liv?  Og er du ved at være ret godt træt af ikke at have det rigtig godt?

Nogle gange kan man ikke se sig ud af sine problemer, eller sine tanker der kører i ring. Har du prøvet det?

I så fald kan jeg måske være behjælpelig. Jeg er psykoterapeut med 22 års erfaring, og jeg tilbyder psykoterapi nær Odense. Et forløb hos mig vil give dig chancen for at få det bedre hvis dit liv nogle gange føles meningsløst, eller hvis det gør ondt.  

Hvorfor egentlig gå i psykoterapi?

Der er mange forskellige grunde til hvorfor mennesker bliver motiverede til at starte i terapi. Ofte skyldes det forringet livskvalitet af den ene eller anden grund. Hvad er din grund til at klikke ind på min hjemmeside? Måske har du haft en traumatisk oplevelse, eller du har problemer med stress, tvangstanker, angst eller depression. Eller søvnproblemer. Og måske kan du mærke at det påvirker de mennesker der er tæt på dig. Det vil du gerne lave om på. 

Det kan også være du blot ønsker at lære mere om dig selv. 

Uanset hvad din årsag er, er du velkommen hos mig. Jeg har bred erfaring indenfor de fleste områder, eksempelvis:

 • lavt selvværd og usikkerhed
 • stress og udbrændthed
 • angst
 • problemer på arbejdet 
 • ønsket om en mere glædesfyldt hverdag
 • parforhold, jalousi og utroskab
 • barn-forældrerelationer
 • problemer med mad og krop
 • sammenbragte familier 
 • incest
 • skyld og skam
 • sorg og tab

Uanset hvilke udfordringer vi mennesker har, er det i mange tilfælde vigtigt at få mere ro og plads indeni til at være sig selv. Og at blive klogere på hvorfor man tænker og føler som man gør. For der er ofte en grund til det.

Ønsker du forandringer?

Mange af mine klienter ved godt hvor de vil hen. De vil gerne have et liv hvor de har det godt. De vil have et liv hvor de er kommet videre i forhold til hvad de slås med i dag. Et liv som de i højere grad kan nyde. Nogle gange kan de dog komme i tvivl om vejen dertil.

Jeg erfarer igen og igen at vi mennesker kan komme til at forvirre os selv på mange måder. Eksempelvis med tanker om hvordan vi bør have det, eller hvad vi burde gøre. De tanker kan være forstyrrende og forhindre os i at leve det liv vi gerne vil.

Kender du det? I min psykoterapeutpraksis nær Odense kan du i samarbejde med mig undersøge hvilke forandringer du ønsker dig i dit liv, og hvad der skal til for at finde vejen dertil. Det vigtigste for mig er at du får et liv hvor du har det godt.

 

Hvad sker der hos mig i psykoterapi? 

I praksis foregår det sådan at vi sidder overfor hinanden i mit terapilokale og snakker om det der fylder her og nu. Eller vi snakker om noget du oplever i dit liv som du gerne vil blive klogere på. Eksempelvis en svær relation eller hvorfor du ofte er ked af det eller irriteret. 

Jeg har ingen forudindtagede idéer eller meninger om hvad vi skal tale om. Mennesker har forskellige udfordringer og forskellige behov. Jeg har set det meste hvilket giver mig en sikkerhed i at støtte dig i lige præcis det du har behov for.

Hvad dit behov er, arbejder vi sammen om at finde ud af. Terapi hos mig er et ligeværdigt samarbejde. Et samarbejde der kan blive rigtig godt og givtigt. 

Jeg prioriterer at give samtalen kvalitet ved at opfordre dig til at holde tempoet nede mens du taler og eventuelt at trække vejret ned i maven. Jeg arbejder kropsorienteret – det vil sige at jeg inddrager kroppen og vejrtrækningen i samtaleterapien. Ud fra devisen om at vores krop og vores følelser er kloge og altid værd at lytte til. Vores følelser og vores reaktioner på oplevelser vi har, på mennesker vi møder eller på ting der sker i vores liv, har nemlig ofte noget vigtigt at fortælle os.

En af mine klienter har sagt det meget præcist: 

 

Hos Gorm er det ikke bare hovedet, der er i spil, men hele  kroppen. Her lærer jeg at få min krop og mit hoved til at arbejde sammen – i stedet for at modarbejde hinanden. Jeg lærer at mærke, lytte og reagere på mine følelser og på kroppens signaler – frem for altid at reagere ud fra fornuft og tanker.

Læs mere her om hvad mine klienter siger om deres forløb hos mig. Og hvad de har fået ud af at gå i psykoterapi hos mig.

Certificeret psykoterapeut siden 1988

Jeg har arbejdet professionelt som psykoterapeut i 22 år og har dermed meget erfaring at trække på. Arbejdet med mine klienter bliver ved at optage mig, og det er vigtigt for mig at blive ved at dygtiggøre mig. Det gør jeg blandt andet ved at gå jævnligt i supervision og deltage i faglige kurser.  

Du kan læse mere her om hvem jeg er, og hvad jeg godt kan lide ved at være psykoterapeut. 

Hvis du gerne vil se mig, kan du se en lille video af mig. Her fortæller jeg mere om min baggrund for at tilbyde psykoterapi. Scroll ned til bunden af siden for at finde videoen.

Min praksis er i Vester Skjerninge i min landejendom. Afstanden til Odense er 43 km.  Mit huset ligger smukt i Syltemae Ådal med udsigt til Ballen havn. Mit terapilokale ligger separat fra hovedhuset hvor jeg bor med min kone og mine to små drenge. Jeg har i mit terapilokale ro til at arbejde uforstyrret sammen med mine klienter.

Jeg fandt et tåleligt billede af mig selv.

Kontakt mig

Kontakt mig gerne allerede i dag – i kontaktformularen nedenfor eller over telefonen.

Du kan skrive eller ringe til mig for at booke en tid direkte. Hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil tale med mig før du beslutter om jeg skal være din nye psykoterapeut, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale på 20 minutter.  

Jeg bruger dine data til at kontakte dig. Derefter sletter jeg dem med det samme.

Kontakt mig allerede i dag!