Psykoterapeut nær Fåborg

Få det bedre

“Udover at Gorm er hamrende god til sit job, så er han også bare et dejligt, ærligt, varmt og humoristisk menneske, som får dét at gå i terapi til at føles afslappet og naturligt. Her er der ingen facader, ingen løftede pegefingre, ingen fordomme og ingen fornemme betragtninger og avancerede fagord.” 

Har du det svært i dit privatliv eller på arbejdet? Og vil du gerne have det bedre?

Så læs med videre her.

Er du ikke helt glad?

Uanset om du er stresset, har depression eller angst – eller ‘bare’ er lidt småked af det eller småirriteret en gang imellem, har det en årsag. Den kan være vigtig at få undersøgt. Så du kan blive gladere i dit liv og din hverdag. 

Det kan du få mulighed for i samarbejde med mig i min psykoterapeutpraksis nær Fåborg. Her tilbyder jeg et trygt rum hvor du kan komme og være helt dig selv.

Hvilke problemer kan jeg komme med?

spørger du måske. Og svaret er at du er velkommen uanset hvad du kommer med. Uanset hvilke problemer og udfordringer der fylder i dit liv, kan du sammen med mig undersøge hvad der ligger bag, og hvad du kan gøre for at få det bedre. 

Længere nede på siden her kan du læse om hvordan jeg arbejder som psykoterapeut, og om hvad du vil møde når du kommer hos mig i min praksis nær Fåborg.

Jeg har gennem mine 22 år som psykoterapeut hjulpet mine klienter med en masse forskellige problemer. Jeg har bred erfaring indenfor de fleste temaer som udfordrer os mennesker, blandt andet: 

 • depression og stress
 • angst
 • arbejdsrelaterede problemer
 • en svær hverdag
 • parforhold og utroskab
 • udfordrende relationer i familien
 • sammenbragte familier
 • vanskeligheder i forhold til mad og krop
 • usikkerhed overfor andre mennesker og nye opgaver
 • incest
 • sorg og tab

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de ovenstående ting, er du altså ikke ene om det. 

Temaerne kan være mange og forskelligartede, og alle kæmper med en eller flere ting. Det er ofte kun fordi vi mennesker er så gode til at skjule det at du ikke ser det ved andre. 

Min erfaring som psykoterapeut fortæller mig at en af de typiske udfordringer vi mennesker har, er en følelse af at være utilstrækkelig. Ikke at slå til. Ikke at være god nok. 

Kender du det?

Min erfaring siger mig også at en af de vigtigste ting ofte er at finde mere plads indeni til at være sig selv.

Hvad føles svært for dig? Og hvad har du brug for for at få det bedre? Stil mig et spørgsmål eller book tid her 

Nogle gange opstår vanskelighederne i privatlivet, og andre gange er de af arbejdsmæssig karakter. Nedenfor kan du læse lidt om hvilke arbejdsmæssige problemer mine klienter kommer med.

Problemer på arbejdet?

Måske er du udfordret på dit arbejde. Vil du gerne kunne yde mere? Uden at blive stresset eller udbrændt. Eller udnytte dit faglige potentiale bedre? Det kan også være at forholdet til kollegerne driller, eller at du nogle gange er træt af din chef. Uden lige at vide hvad du kan gøre ved det.

Mange af os bruger en stor del af vores vågne timer på vores arbejde, og det er rarest hvis vi har det godt i de timer. Mange af mine klienter kommer til mig med arbejdsrelaterede udfordringer som vi i fællesskab undersøger. Det resulterer for mange af mine klienter i mindre stress på arbejdet – og mere klarhed over hvad stressen skyldes. Det bliver nemmere at sige til/fra overfor arbejdsopgaver og at kommunikere klart overfor kunder, kolleger og chefen. 

Om dine vanskeligheder er af arbejdsmæssig eller personlig karakter, kan du komme til mig med dem. Vi snakker om hvad de handler om, og hvad du kan gøre anderledes. Nogle gange går udfordringerne igen begge steder – fx stress, præstationsangst eller uro.  

Hvordan er psykoterapi hos mig?

Det kan i sig selv være svært nok at nå dertil hvor man erkender over for sig selv at man ikke er tilfreds og mangler mere. Når man når dertil, kan det både virke overvældende og uoverskueligt – men lige dér har man faktisk allerede taget første skridt mod det bedre. 

For at kunne lave en forandring, bliver man nødt til at kunne se sig selv med ærlige og kærlige briller. Det vil jeg støtte dig i. 

Når du kommer hos mig i min psykoterapeutpraksis nær Fåborg, vil du opleve at det du har at sige er vigtigt. Du vil opleve at jeg lytter til dig og tager dig alvorligt. Du vil også opleve at jeg siger min ærlige mening – på en ordentlig måde.   

Det oplevede jeg selv da jeg i sin tid startede i terapi – at jeg blev taget alvorligt. Jeg oplevede at terapeuten virkelig lyttede til mig. Det gjorde en stor forskel for mig, og det er det jeg gerne vil give videre til dig. 

En af mine klienter beskriver sin oplevelse hos mig sådan her: 

Når jeg først havner i den bløde stol hos Gorm, så er det som om jeg får en tiltrængt time-out og et rum, hvor der er tid til at fokusere kun på mig og på dét, der lige nu rører sig i mig og i mit liv. Her bliver alt tempo trukket ud af det hektiske liv, og jeg får plads til at læsse af og tid til at puste ud og mærke efter.

Mine klienter fortæller her hvad de har fået ud af at gå i psykoterapi hos mig.

Jeg har ingen planer om at vi skal snakke om noget bestemt. Vi taler om det du gerne vil, eller om det der dukker op i dig. Under terapien undersøger du i samspil med mig hvad der sidder på tværs i dig, stort som småt. Det  er et samarbejde vi skal have op at stå.

Vi vil sammen kigge på hvilke vanskeligheder du oplever i dit liv. Og jeg vil støtte dig i at vælge andre handlemuligheder når du står i den samme irriterende situation på arbejdet. Eller når du har den samme evindelige diskussion med din partner. 

Certificeret psykoterapeut siden 1998

Jeg er et roligt og venligt menneske. Jeg prioriterer at være nærværende og ærlig, og jeg lytter til dig uden at dømme. 

Jeg fandt et tåleligt billede af mig selv.

Du kan læse mere om mig her. Her fortæller jeg om min baggrund for at tilbyde psykoterapi. Du kan også læse lidt om min personlige proces henimod at få mere ro og plads indeni til at være mig.     

Du kan endvidere se en video af mig (scroll til nederst på siden) hvor jeg fortæller om min baggrund for at blive psykoterapeut. 

Jeg har terapeutpraksis udenfor Vester Skjerninge nær Svendborg, 20 km fra Fåborg. Mit terapilokale ligger på min private landejendom. Det ligger dog et stykke væk fra hovedhuset hvor jeg bor sammen med min familie.  Jeg kan på den måde arbejde uforstyrret med mine klienter. 

Kontakt mig nedenfor i kontaktformularen eller ring til mig. Du kan booke en tid direkte. Eller du kan stille mig de spørgsmål du har brug for, så du kan finde ud af om jeg er den rette psykoterapeut for dig. Jeg tilbyder en gratis introsamtale over telefonen hvis du gerne vil tale med mig først.

Jeg bruger kun dine data til at svare dig. Herefter sletter jeg dem med det samme.

Kontakt mig allerede i dag!