""

Klienter i parterapi siger

Nu kan vi samarbejde og forstå hinanden og det bliver man jo ret glad og lykkelig af”

Kærligheden var der jo hele tiden

 

Efter 8 år sammen var vi ved at glide fra hinanden. Kommunikationen var et stort problem for os begge. For lange sætninger og mange ukonkrete ord gav store misforståelser og skabte afstand.

Derfor kontaktede vi Gorm og fik en tid til parterapi.

Terapien var god fordi atmosfæren var meget naturlig og lige til. Gorm var venlig og imødekommende med en stor ro. Han stillede spørgsmål, så det blev tydeligt for os, hvad der var vores problem i måden vi kommunikerede på.

Vi lærte at sætte tale tempoet ned og bruge åndedrættet til at bevare roen, når vi blev for hektiske. Vi lærte også at bruge kortere sætninger og holde fokus. Vi talte mere konkret end vi plejer, hvor vi har en tendens til at blive så abstrakte, så det faktisk var svært at forstå, hvad det er vi diskuterer. Vi fandt ud af, at det er muligt at løse uenigheder ved at tale helt konkret om dem.

Med de nye værktøjer samt Gorms vedholdende evne til at få hele nældens rod frem i lyset, løsnede den gordiske knude sig. Afstanden mellem os blev til lige så stille til varme og vores frustrationer blev erstattet af anerkendelse og respekt for hinanden.

Da vi kørte fra Gorm vidste vi præcis, hvordan vi kunne komme videre og hjælpe hinanden med ikke at falde tilbage i de gamle vaner. Parterapien havde været en rigtig god investering.

Nu kan vi samarbejde og forstå hinanden og det bliver man jo ret glad og lykkelig af.

Som jeg sagde til min mand og Gorm på et tidspunkt i terapien hvor der var et særligt stor gennembrud og vi var meget rørte :” Jeg synes, at det er i stunder som denne, at man burde drikke champagne, for her er der virkelig noget ægte at fejre.”

Vi kommer helt sikkert igen og arbejder videre med vores parforhold.

Ann og Lars

I en branche plaget af halvprofessionelle idealister der ikke magter at løfte den terapeutiske opgave de har påtaget sig, står Gorm som et fyrtårn for hvordan det bør gøres.
Han har mod til at stikke poterne derned hvor de fleste andre terapeuter ikke tør være med længere, og han gør det på sin egen meget nærværende, direkte og intelligente facon.
Thomas Roesen

Diskussioner og skænderier i parforholdet

Vi er et par i starten af 30erne med to små børn, som er bosat udenfor Odense. Vores forhold har i en årrække været meget præget af diskussioner og skænderier. Vi har svært ved at forstå hinanden og lige præcis hvor det er, at tingene går skævt imellem os. Vi syntes derfor begge, at det var en god ide med parterapi og valgte Gorm Lundshøj ud fra de forskellige informationer på hans hjemmeside.

Parterapi skaber kontakt og vi skiftes til at tale og lytte

Det viste sig at være et godt valg, fordi vi synes, at Gorm er en dygtig og professionel person, som er behagelig at omgås. Han har en god og fast måde at holde styringen og skære igennem på, hvis der går for meget diskussion i den og kan derved få samtalen tilbage på sporet. Gorm bruger vejrtrækning meget i sin metode under samtalerne. Det kræver en smule tilvænning, det at blive afbrudt og bedt om at trække vejret dybt inden man forsætter. Men det hjælper! Blandt andet kan ens ordvalg nå at blive ændret til det bedre, imens man lige trækker vejret en ekstra gang. Under parterapien synes vi det fungerer godt, at Gorm trækker samtalen helt ned i tempo, så man kan mærke efter hvad man føler og få mulighed for, at tænke sig om og forsøge at udtrykke sig helt præcist. Man får hjælp til at skabe og opretholde en tæt kontakt med sin partner under samtalerne, hvor man kan skiftes til at tale og lytte.

Lær værktøjer og teknikker i parterapi

Vi synes begge, at vores timer hos Gorm har været godt givet ud, de værktøjer og teknikker han har lært os, har vi fået god gavn af. Vi giver derfor Gorm som parterapeut vores varmeste anbefaling til alle der ønsker en hjælpende hånd med at få deres forhold tilbage på sporet.

J og S

Jeg bliver tit spurgt om det kan være for sent at redde et parforhold. Det er aldrig for sent. Kærligheden dør ikke. Den kan få dårlige vilkår og måske mærker man den sjældent – men den er der. Det er aldrig for sent.

Skriv meget gerne til mig med spørgsmål.