Få gratis parterapi og hjælp andre

Vær med i vores nye parforholdsunivers

Få jeres parterapi som film og lad andre se med

Har du og din partner lyst til at komme gratis i parterapi, og mod på at dele jeres oplevelser med andre, så vil vi gerne høre fra jer.

Jeres parterapi bliver filmet og lagt i vores online fællesskab, så betalende medlemmer kan se den. Parterapifilmene vil være inddelt i temaer som god kommunikation, elsker vi hinanden eller utroskab. Der vil være faglige forklaringer på metoder, problemer og værktøjer.

Online parterapi fællesskab

Vi laver et online univers med filmoptagelser af rigtige par, med rigtige problemer i rigtig parterapi. Det hele skal være ægte.

Vi skyder ikke scener om. Vi stopper ikke kameraerne. Vi skruer ned for teknikken og op for det ægte.

Som deltager får du gratis adgang til fællesskabet, mens alle andre medlemmer skal betale en månedlig pris.

Jeres parterapi som film

Hvis I vil være med, så vil der stå to kameraer i terapilokalet. Ellers er alt som det plejer i en parterapi. I sidder ved siden af hinanden og overfor Gorm, der er uddannet parterapeut med mere end 23 års erfaring.

Der er ingen kamerafolk eller teknikere til stede – kameraerne står stille, er lydløse og passer sig selv.

Optagelsen skal forstyrre os så lidt som muligt.

Vores erfaring er at man hurtigt glemmer kameraerne når man bliver engageret i parterapien.

Hvorfor et online univers

Vi ved at mange bruger tid på at læse om parterapi på denne hjemmeside uden at tage det sidste skridt og tage kontakt. Nogle vælger måske en anden parterapeut, mens andre aldrig får hjælp..

Det kan måske opleves som grænseoverskridende at kontakte en terapeut. Det kan også være for dyrt eller for besværligt. Eller måske kan man ikke få sin partner med.

Vi tror på, at et online-fællesskab kan give ny indsigt og forståelse hos dem, der ikke tager skridtet og kommer i ”rigtig” parterapi.

Det er baggrunden for vores nye initiativ – og det er derfor vi har brug for jer, der gerne vil være med.

Gorm Lundshøj

Gorm Lundshøj

Parterapeut

Jeg har arbejdet som parterapeut i over 23 år.

I de senere år har jeg tænkt på om jeg kan formidle min erfaring til flere end dem som kommer i parterapi. Skulle jeg skrive en bog? Lave små forklarende videoer? Holde foredrag?

Men det går ikke. Én af mine vigtigste erfaringer er nemlig at man skal være til stede i lokalet for rigtig at forstå det der sker.

En dag kom jeg til at tænke på min gamle ven fra gymnasietiden, Anders, som har lavet levende dejligt levende fjernsyn om mennesker i årevis. Det han laver har en nerve af ægthed som jeg elsker. Han fortæller så man kommer til at kende og holde af de medvirkende.

Jeg kontaktede ham og det viser sig at han selv har gået meget i parterapi og synes idéen er fantastisk🙂

For øvrigt har min kone og jeg gået i parterapi i årevis og har tænkt os at blive ved med det.

Anders Møller-Nielsen

Anders Møller-Nielsen

Filmmand

Jeg har arbejdet professionelt med film og tv i over 25 år og har bl.a. produceret en række dokumentar-udsendelser til DR og TV2. Bl.a. serier fra Jægerkorpset og Dahlgårds Tivoli, men også flere historiske dramaer som ”Slagtebænk Dybbøl” og ”Den ensomme soldat”.

De seneste par år har jeg undervist i journalistik på Syddansk Universitet.

Mennesker og menneskelige relationer er drivkraften i mit arbejde. Det er drivkraften, når jeg laver dokumentar-udsendelser, og når jeg underviser.

Min kone og jeg har selv haft meget glæde af at gå i parterapi i flere år.

Derfor var det nemt for mig at se potentialet i Gorms idé: Et onlineunivers hvor man kan gå i dybden med parforholdet – det tror jeg, vi er mange, der kan blive inspireret af.

Gorm var min bedste ven i gymnasiet, så jeg ved, at han har hjertet på rette sted – og det er afgørende i et projekt som dette. Derfor sagde jeg hurtigt ja til ideen.

I dag er vi i fuld gang med optagelserne. Det går godt, og forhåbentlig er vi klar til at åbne vores onlinefælleskab i slutningen af 2021.

Hvorfor gå i parterapi

Parforholdet er for mange af os noget af det vigtigste og mest betydningsfulde i vores liv. Det kan være vidunderligt og helt forfærdeligt. Og om du selv har det godt eller skidt hænger tæt sammen med hvordan dit parforhold er.

I parterapi beskæftiger vi os med alle facetter af samlivet, så du skal ikke tøve med at kontakte os uanset hvad I har af problemer.

Problemerne kan være

 • Gnisten er væk
 • Vi snakker forbi hinanden
 • For mange skænderier
 • Ingen sex
 • Uenighed om økonomi
 • Arbejdsfordelingen duer ikke
 • Jalousi
 • Utroskab
 • Uenighed om børneopdragelse
 • Vi overvejer at blive skilt
 • Svigt og løgn

Kærligheden ligger på lur

Vi har oplevet det mange gange. Selvom afstand, frustrationer og skænderier fylder i hverdagen er vejen til kærligheden ofte kort.

Det er den vigtigste grund til at vi elsker parterapier – de er fulde af kærlighed. Den ligger ligesom på lur og venter på sin chance. Ved den mindste åbning springer den frem og erobrer hjerterne, så øjne og hænder søger hinanden, og tårerne kommer frem.

Kærligheden er der. I parterapi får man mulighed for at give den mere plads. Det betyder ofte at den også får mere plads i hverdagen eller endda når man er i krise med hinanden.

 

Når vi bliver engagerede i parterapien glemmer de fleste kameraerne.

Skriv meget gerne for at høre mere